Water/ olieafscheider

Olie/ Waterafscheider

Condensaatafscheider voor perslucht

Verzamel en zuiver het condensaat uit perslucht met de ALM-WS olie/ waterafscheider. Efficiënt, ecologisch en niet duur.

Olie/ Water Afscheider voor compressoren: werking

De condensaataftap verwijdert condensaat uit de persluchtinstallatie. De olie-waterafscheider verzamelt dit condenswater en zuivert hier de olieresten uit.
Een olie/ waterafscheider wordt na uw compressor geplaatst en bestaat uit twee gekoppelde kamers. Het vuile condensaat komt binnen in de eerste kamer, waar een filter de olieresten absorbeert. Het gezuiverde water stroomt door naar de tweede kamer. U kan het gezuiverde water uit de olie/water-afscheider gewoon lozen.

Condensaatafscheider: Onderhoud

Vervang het filterpatroon jaarlijks om een goede werking te garanderen. Milieunormen worden strenger en veeleisender. Behandel daarom het condensaat van uw perslucht systeem vakkundig en zuiver het zodat het condenswater milieuvriendelijk kan geloosd worden.

Welke olie/water afscheider voor u?

Ons assortiment bevat olie- waterafscheiders geschikt voor verschillende debieten en volumes aan perslucht. ALMiG biedt u hiervoor de ALM-WS 120-2700 reeks aan. Een ALMiG olie/waterafscheider is niet alleen inzetbaar op compressoren en perslucht installaties van ALMiG, maar ook op systemen van andere merken.

Gedetailleerde informatie over het verwijderen van vocht uit perslucht.

Tekstblok

Een vraag?

Neem contact op! We helpen u graag verder.

Contactformulier