ALMiG

ALMiG Compressoren

ALMiG Compressoren

EA Technical Services is de invoerder van ALMiG Kompressoren GmbH voor de Belgische markt. Wij zijn de ideale partner als u een ALMiG compressor wilt kopen of huren aan een scherpe prijs.

Kompressoren Made in Germany

ALUP/ ALMiG Kompressoren

ALMiG Kompressoren GmbH werd in 1923 opgericht als ALUP.

Om de Duitse verankering te benadrukken koos ALUP Duitsland in 2007 een nieuwe naam: “ALMiG” (Automatische Luftpumpen Made In Germany).

In 2007 werd de productie capaciteit verder uitgebreid.

De "Made in Germany" traditie garandeert nog steeds een sterke Duitse kwaliteit.

ALMiG Kompressoren levert ook de originele wisselstukken, de onderdelen én de kennis om de oudere ALUP compressoren te onderhouden en te herstellen. Bijvoorbeeld de ALUP SCK, ALUP Allegro, Genesis, ... met bouwjaar van 2000 tot 2007 werden bij ALMiG gebouwd.

ALMiG - Compressorfabrikant in de Top 3

ALMiG ontwikkelt en produceert industriële compressoren en toebehoren van hoogwaardige kwaliteit in Duitsland. Hier behoren ze tot de top 3.

Sinds 2012 behoren ze tot de industriële Fusheng-groep en verdelen ze hun compressoren en toebehoren wereldwijd. Nieuwe exportmarkten, zoals de Verenigde Staten, Australië , het Midden-Oosten en Zuid-Afrika werden uitgebouwd.

Missie & visie van ALMiG Compressor Systems

Exceptionele efficiëntie en topservice, dat is de missie. Daarvoor zijn innovatie, intelligente oplossingen en uitzonderlijke dienstverlening nodig. Het streefdoel van ALMiG is om marktleider te worden in compressortechnologie.

Industriële compressoren en toebehoren

ALMiG Kompressoren GmbH produceert en verdeelt industriële zuigercompressoren, schroefcompressoren, scroll compressoren, olievrije compressoren en aanverwante producten.

Certificaten

Verschillende TÜV certificaten (ISO9001, ISO14001, SCC, …), IRIS, CE, SA, EAMS, ABS, Veritas, DNV-GL

Wereldwijd netwerk

De R&D en de productie liggen in Duitsland. De compressoren en andere producten worden verdeeld in 40 landen.

Referenties

Voor bijna elke sector heeft ALMiG de perfecte oplossing. Dit kan gaan over standaard producten of over maatwerk met individuele oplossingen. Er zijn duizenden referenties. Een greep hieruit: Siemens, Vestas, Daimler, Novartis, ABB, Mc Laren.

5 jaar garantie

ALMiG Kompressoren is trots op zijn producten. Daarom geeft men bijvoorbeeld 5 jaar garantie op schroefcompressoren. De garantie geldt zowel voor de wisselstukken als voor de werkuren en transportkosten.

Tekstblok

Een vraag?

Neem contact op! We helpen u graag verder.

Contactformulier