Almig Compressoren

Almig Compressoren

EA Technical Services is officieel verdeler van ALMiG compressoren voor de Belgische markt. Wij zijn de ideale partner als u een ALMiG compressor wilt kopen of huren aan een scherpe prijs.

Kompressoren Made in Germany

ALUP/ ALMiG compressoren

ALMiG Compressor Systems (of Automatische Luftpumpen Made In Germany werd in 1923 opgericht als ALUP (Automatisch Luftpumpen).

Om de Duitse verankering te benadrukken koos ALUP Duitsland in 2007 een nieuwe naam: “ALMiG”, Automatische Luftpumpen Made in Germany.

In 2007 zette ALMiG ook een volgende stap in de groei van het bedrijf door de productie capaciteit uit te breiden.

ALMiG zet de ALUP "Made in Germany" traditie verder en garandeert een sterke Duitse kwaliteit. Elke ALMiG compressor is een compressor van topkwaliteit.

ALMiG levert ook de originele wisselstukken, de onderdelen én de kennis om de oudere ALUP compressoren te onderhouden en te herstellen. Bijvoorbeeld de ALUP SCK, ALUP Allegro, Genesis, ... met bouwjaar van 2000 tot 2007 werden bij ALMiG gebouwd.

ALMiG - Compressorfabrikant in de Top 3

ALMiG ontwikkelt en produceert industriële compressoren en toebehoren van hoogwaardige kwaliteit in Duitsland. Hier behoort ALMiG tot de top 3.

Sinds 2012 behoren ze tot de industriële Fusheng-groep en verdelen ze hun compressoren en toebehoren wereldwijd. Nieuwe exportmarkten, zoals de Verenigde Staten, Australië , het Midden-Oosten en Zuid-Afrika werden uitgebouwd.

Missie & visie van ALMiG Compressor Systems

Exceptionele efficiëntie en topservice, dat is de missie. Daarvoor zijn innovatie, intelligente oplossingen en uitzonderlijke dienstverlening nodig. Het streefdoel van ALMiG is om marktleider te worden in compressortechnologie.

ALMiG - Professionele compressoren en toebehoren

ALMiG produceert en verdeelt zuigercompressoren, schroefcompressoren, scroll compressoren, olievrije compressoren en aanverwante producten.

Certificaten

ALMiG heeft de volgende certificeringen: Verschillende TÜV certificaten (ISO9001, ISO14001, SCC, …), IRIS, CE, SA, EAMS, ABS, Veritas, DNV-GL

Wereldwijd netwerk

De R&D en de productie liggen in Duitsland. ALMiG verdeelt haar producten in 40 landen.

Referenties

Voor bijna elke sector heeft ALMiG de perfecte oplossing. Dit kan gaan over standaard producten of over maatwerk met individuele oplossingen. Er zijn duizenden referenties. Een greep hieruit: Siemens, Vestas, Daimler, Novartis, ABB, Mc Laren.

5 jaar garantie

ALMiG is trots op zijn producten. Daarom geeft men bijvoorbeeld 5 jaar garantie op schroefcompressoren. De garantie geldt zowel voor de wisselstukken als voor de werkuren en transportkosten.

Tekstblok

Een vraag?

Neem contact op! We helpen u graag verder.

main_form