Compressorservice

Compressor onderhoud

Professioneel onderhoud van compressoren

Voor een deskundig onderhoud van compressoren rekent u op EA Technical Services. Jarenlange ervaring, gebruik van de juiste wisselstukken, hoogwaardige compressor-olie en uitgebreide vakkennis. Geef uw compressor het onderhoud dat hij verdient!

Onderhoud van industriële compressoren

Wij hebben de juiste kennis en ervaring voor het onderhoud van compressoren en toebehoren van de meeste industriële merken. Denk aan compressoren, luchtdrogers, ketels, filters, compressorolie en alle andere onderdelen en toebehoren voor perslucht.

Bij EA Technical Services hebben we de technische expertise om het onderhoud op uw compressor tot een goed einde te brengen. Volledig onderhoud of tussentijdse vidange van de compressor olie? Reken op ons! We sturen een ervaren team van professionals om het onderhoud van uw compressor uit te voeren.

Wanneer u regelmatig de filters en olie van uw compressor laat vervangen, wordt de levensduur van uw compressor drastisch verlengd. Met de juiste luchtfilter zorgt u ervoor dat het aanzuigsysteem van uw compressor steeds vrij blijft. Door voor de hoogwaardige olie van ALMiG te kiezen bent u zeker van een goede werking en lange levensduur van uw compressor. We hebben de geschikte olie voor elke zuiger- of schroefcompressor en voor elke toepassing (ook voedingsgekeurde olie).

Uw compressor moet onder de zwaarste omstandigheden steeds optimaal blijven presteren. Het is dus uitermate belangrijk om kwalitatieve filters en filter elementen te gebruiken in uw compressoren.

Onderhoud van uw ALMiG compressor

Als exclusieve importeur van ALMiG compressoren zijn wij uiteraard het eerste aanspreekpunt voor de reparatie en het regelmatig onderhoud van dit type compressor. Wij werken met originele onderdelen. De meeste wisselstukken voor uw compressor zijn op enkele dagen of onmiddellijk leverbaar. Onze techniekers zijn degelijk opgeleid bij ALMiG Kompressoren GmbH in Duitsland.

Onderhoud van andere industriële compressormerken

Ook voor andere merken hebben we de juiste kennis en ervaring in huis voor een professioneel en goed uitgevoerd onderhoud.

U wil een eenvoudig onderhoud?

Dat doen we graag voor u. Op een no-nonsense manier, gewoon op aanvraag.

U wil wisselstukken, onderdelen of accessoires voor uw compressor bestellen?

Dat kan. Vraag ons om vrijblijvend advies! U kan bij ons bijvoorbeeld de volgende toebehoren kopen om het onderhoud zelf uit te voeren:

  • Compressorolie van de allerbeste kwaliteit. We hebben tientallen soorten hoogwaardige olie en adviseren u graag over de juiste olie voor uw zuiger- of schroefcompressor en voor uw toepassing. Ook voedingsgekeurde ("foodgrade") olie vindt u bij ons.
  • Olie/ water afscheiders,
  • Drukregelaars,
  • Ontlastventielen,
  • Filterpatronen,
  • ...

U wil een preventief onderhoudsprogramma op maat van uw bedrijf?

Dat werken we graag samen met u uit.

Slijtagecomponenten tijdig vervangen zorgt voor de betrouwbare werking van uw perslucht installatie. EA Technical Services biedt u preventieve onderhoudscontracten. Hierbij voeren we vooraf vastgelegde onderhoudswerkzaamheden volgens planning uit zodat u verzekerd bent van de goede werking van uw persluchtinstallatie.

Compressor olie

Bij ons vindt u hoogwaardige compressor olie, zowel voor zuigercompressoren als voor schroefcompressoren. We hebben verschillende kwaliteiten compressorolie, ook voedingsgekeurde olie (“foodgrade oil”) is beschikbaar.

Belangrijke tip: Gebruik nooit motorolie voor uw compressor.

In een schroefcompressor, wordt de olie permanent vermengd met lucht en vocht. Additieven in de olie zorgen ervoor dat de kwaliteit van de compressorolie voldoende lang goed blijft, ondanks de vervuiling. Indien u toch motorolie zou gebruiken voor uw schroefcompressor, zorgt dit voor vroegtijdige slijtage of breuk. Onderdelen en kleppen zullen sneller verslijten of vervuilen waardoor ze niet meer goed werken.

De olie voor zuigercompressoren moet bestand zijn tegen hoge temperaturen omdat een zuigercompressor koelt aan de wanden. Ook bij zuigercompressoren zorgt het gebruik van motorolie voor grote problemen.

Compressorolie wordt ontwikkeld samen met de fabrikant van oliën en wordt uitgebreid getest om een goede werking van de compressor te garanderen.

EA Technical Services, uw specialist voor industriële compressoren. Contacteer ons voor gedetailleerde informatie en prijzen. Wij helpen u snel en efficiënt verder.

Bekijk ook onze andere producten in deze categorie

Tekstblok

Een vraag?

Neem contact op! We helpen u graag verder.

Contactformulier