Industriële compressoren

EA Technical Services

EA Technical Services

EA Technical Services is een technisch installatiebedrijf, gespecialiseerd in industriële perslucht. We zijn invoerder voor België van de Duitse compressoren en toebehoren van ALMiG. Daarnaast leggen we persluchtleidingen en vertrouwen klanten ons hun persluchtinstallatie toe.

Bekijk wat onze klanten over ons denken.

 

25 jaar ervaring met compressoren

EA Technical Services werd opgericht in 2015 door Els Vermeulen en Aart Gijs, na 25 jaar ervaring met industriële compressoren en perslucht. Inmiddels bedienen we meer dan 200 klanten voor verkoop, verhuur, onderhoud, herstel en installatie van compressoren en toebehoren. Daarnaast legt onze ploeg regelmatig persluchtleidingen aan en voeren we lekdetecties en verbruiksmetingen uit.

Invoerder van ALMiG compressoren

EA Technical Services is exclusief invoerder in België van de Duitse kwaliteitscompressoren van het merk ALMiG. Dit is een toonaangevende systeemleverancier van compressortechnologie die tot de top 3 in Duitsland behoort.

Perslucht

Voor onze klanten streven we naar een vlot productieproces aan een zo laag mogelijke kost. Dat doen we door te zorgen voor betrouwbare perslucht en een voortreffelijke service. We hebben een diepgaande kennis over perslucht, ook voor grote industriële bedrijven. Deze kennis brengen we graag naar de KMO. Op een praktische manier en aangepast aan het budget. We willen het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om samen te werken. Dat doen we door

  • degelijk en onderbouwd advies te geven
  • kwaliteitsvolle compressoren en toebehoren aan te bieden
  • flexibel te zijn over dag en uur van het onderhoud en de service
  • een goede communicatie
  • een soepele administratieve afhandeling

Dit zorgt bij onze klanten voor

  • een moeiteloos productieproces
  • hoogwaardige compressortechnologie en perslucht
  • kostenbesparing op energie, onderhoud en aankoopprijs van de persluchtinstallatie
  • een snelle en persoonlijke service

Technisch installatiebedrijf

We zijn er fier op dat meer en meer klanten ons de volledige technische installatie van hun persluchtsysteem toevertrouwen. Wij helpen om het design van de persluchtinstallatie mee uit te tekenen, om de juiste persluchtleidingen, compressoren en toebehoren te kiezen en zorgen voor een piekfijne uitvoering, binnen de vooropgestelde timing.

Vacatures

We zoeken een magazijnmedewerker, een service technieker en een verkoper-projectleider om mee te bouwen aan ons verhaal.

Tekstblok

Een vraag?

Neem contact op! We helpen u graag verder.

Contactformulier