Industriële compressoren

EA Technical Services - Perslucht installateur

EA Technical Services - Perslucht installateur

EA Technical Services is een onafhankelijke perslucht installateur. U vindt bij ons de compressor, alle toebehoren en de installatie in één hand.

Bent u een industriële KMO’s? Houdt u van een snelle en doelgerichte service voor alles wat met perslucht te maken heeft? Neem dan contact met ons op!

We zijn invoerder van de compressoren en toebehoren van het Duitse merk ALMiG en verdelen ook enkele gerenommeerde Italiaanse compressormerken en het Japanse Anest Iwata voor olievrije scroll compressoren.

Reken op ons voor uw volledige persluchtinstallatie. Van ontwerp tot levering, piekfijne installatie en opstart. Binnen de vooropgestelde timing.

Ook voor interventies en onderhoud staan we voor u klaar.

Waarom kiezen voor EA Technical Services?

Samen met u zoeken we naar de beste persluchtoplossing voor uw bedrijf.

We luisteren naar u, bekijken samen uw toepassing en uw persluchtinstallatie en stellen de meest geschikte compressorinstallatie voor. In klare taal en aangepast aan uw budget.

Onze grootste troef?

Als u met ons in zee gaat, houden we alles in één hand, van ontwerp tot levering, installatie, opstart en onderhoud.

U hoeft zelf niet de samenwerking tussen verschillende partijen te regelen en op elkaar af te stemmen en kan erop vertrouwen dat alles in handen is van één gepassioneerde perslucht specialist.

4 redenen om te vertrouwen op EA Technical Services

Deskundig en helder advies

We hebben een grondige en accurate kennis over perslucht en geven graag helder advies voor uw persluchtinstallatie.

We luisteren eerst naar u en bekijken samen uw toepassing. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze en bent u verzekerd van een betrouwbare persluchtinstallatie.

Snel en doelgericht

De continuïteit van perslucht is van groot belang voor onze klanten. Daarom stellen ze onze snelle en doelgerichte service op prijs.

Kunnen we u telefonisch helpen met technisch advies? Dan doen we dat graag.

Hebt u een dringende interventie nodig? Dan spelen we kort op de bal en doen we er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen.

Onafhankelijk

We zijn invoerder van de Duitse kwaliteitscompressoren van het merk ALMiG. Dit is een toonaangevende leverancier van compressortechnologie sinds 1923 die tot de top in Duitsland behoort.

Daarnaast zijn we ook invoerder van de olievrije scroll compressoren van het Japanse IWATA.

Verder hebben we de schroefcompressoren van IES in ons aanbod, een Italiaanse compressorfabrikant met verfijnde technologie en slimme energiezuinige oplossingen.

We bieden ook de betrouwbare en prijsgunstige compressoren van FirstAir en SCC aan en de olievrije en oliegesmeerde zuigercompressoren van Nardi (Italië).

Voor kleinere professionele compressoren vindt u bij ons het volledige gamma van CONTIMAC.

In andere woorden, we hebben voor u de beste merken geselecteerd en stellen u, merkonafhankelijk, de beste oplossing voor.

Compressoren én volledige persluchtinstallaties

U kan bij ons compressoren, persluchtdrogers, vaten, filters en ander toebehoren kopen of huren.

U bent op zoek naar onderhoud of herstel van uw compressor? Of zoekt iemand om uw persluchtinstallaties aan te leggen volgens de regels van de kunst? Reken op onze ervaren ploeg!

We voeren ook lekdetecties en verbruiksmetingen uit. U vindt bij ons dus alles voor uw perslucht in één hand.

Ons verhaal

In maart 2015 richtten Aart Gijs en Els Vermeulen EA Technical Services op, een full service technisch installatiebedrijf voor industriële perslucht. Zij zijn beiden bestuurder van EA Technical Services en zetten er elke dag gedreven hun schouders onder.

Daarnaast staat een dynamisch en ervaren team in voor een uitstekende service, zowel telefonisch als bij u on site. Nicole, Steven, Marc, Dennis en Boujemar staan hiervoor garant.

Dennis heeft een grote technische expertise in perslucht en is sinds januari 2023 mede vennoot. Hij stuurt ook de techniekers aan.

Onze “perslucht-wortels” gaan terug tot 1988. Toen begon Aart Gijs zijn loopbaan bij een grote producent van compressoren. Nu brengt hij de kennis over perslucht die gereserveerd was voor grote bedrijven met veel enthousiasme naar de KMO. Els Vermeulen heeft al langer ondernemersbloed en waakt over een klantvriendelijke bedrijfsstructuur. Dennis is één van de grootste Belgische technische experts voor het onderhoud en herstel van compressoren en staat de techniekers bij met zijn kennis.

Onze focus

Wij streven naar betrouwbare en zorgeloze perslucht voor onze klanten.

Daarom bieden we een compleet gamma producten en diensten voor perslucht aan:

  • Compressoren (kopen of huren mogelijk)
  • Persluchtdrogers (kopen of huren mogelijk)
  • Persluchtvaten (kopen of huren mogelijk)
  • Filters en ander toebehoren
  • Persluchtleidingen
  • Aanleg van persluchtinstallaties, inclusief ontwerp
  • Onderhoud en herstel op compressoren
  • Lekdetectie en verbruiksmeting

Onze waarden

Kwaliteit – Snel – Makkelijk om mee samen te werken – No nonsens

Kwaliteit

We hebben de compressormerken die we aanbieden zorgvuldig geselecteerd, hebben een grondige en accurate kennis over perslucht opgebouwd, leiden onze medewerkers grondig op en willen bij alles wat we doen vanuit het standpunt van de klant bekijken.

Dit alles staat garant voor de kwaliteit die we bieden.

Snel

We beseffen hoe belangrijk perslucht is voor onze klanten en doen er alles aan om hen op het juiste moment bij te staan.

We maken er een erezaak van om snel te reageren op u vragen.

Makkelijk om mee samen te werken

U wil liever geholpen om 7u ’s ochtends? Of na 17u? U wil de facturatie uitsplitsen over twee bedrijven? De uitvoering plannen met enkele onderbroken weken? U wil een kort telefonisch advies?

Zeg ons hoe we het voor u makkelijker kunnen maken en we kijken hoe we u kunnen volgen.

No nonsens

Perslucht is fysica en kan in formules en ingewikkeld jargon gegoten worden, maar meestal hebben onze klanten daar niets aan. Wij geven onze klanten helder advies.

We bieden de juiste, praktische oplossing aan die niet ingewikkelder is dan nodig (maar ook niet eenvoudiger dan noodzakelijk).

Wat onze klanten over ons vertellen

Natuurlijk leveren we de beste compressoren, hebben we een grondige en diepgaande kennis over perslucht en compressoren, bieden we energie-efficiënte oplossingen voor uw perslucht en kunnen we u snel helpen als dat nodig is.

Maar de hoofdreden waarom onze klanten voor ons kiezen is de zorgeloosheid van de samenwerking.

Bekijk wat onze klanten over ons denken.

Vacatures

We blijven groeien en zijn op zoek naar een service technieker.

Enkele posts op onze social media

 

 

Tekstblok

Een vraag?

Neem contact op! We helpen u graag verder.

Contactformulier