Compressor reparatie

Compressor Service

Herstel, onderdelen & wisselstukken

Compressor Service. Alle compressor onderdelen en wisselstukken. Professionele herstelling van uw compressor. Contacteer ons voor de reparatie van alle types compressoren (alle merken). Ook originele wisselstukken voor uw  ALUP compressor van voor 2007.

Onderdelen voor compressoren

U kan bij ons olie-water afscheiders, drukregelaars, ontlastventielen, lucht- en oliefilters, ... en alle andere wisselstukken, onderdelen en accessoires voor industriële compressoren kopen.

Wisselstukken voor compressoren - ALMiG & ALUP

Als exclusief invoerder van ALMiG compressoren zijn wij uiteraard het eerste aanspreekpunt voor de reparatie en het onderhoud van dit type compressor. Ook als u op zoek bent naar wisselstukken of originele onderdelen voor uw ALMiG compressor, kan u rekenen op onze uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring. Tot 2007 was de naam van ALMiG ALUP. Ook voor de compressoren van het merk ALUP vindt u dus bij ons de originele wisselstukken (tot bouwjaar 2007).

Reparatie van industriële compressoren

Om uw compressor te laten herstellen bent u bij EA Technical Services aan het juiste adres. Heeft u nood aan een dringende reparatie van uw compressor? We sturen ons team van ervaren vakmensen voor een professionele reparatie of onderhoud van uw compressor. We leveren wisselstukken en onderdelen voor elk type van compressor. Zowel voor zuigercompressoren als schroefcompressoren.

Herstelling van ALUP compressoren van het jaar 2007 of ouder

Tussen 1923 en 2007 bouwde ALMiG Compressor Systems de ALUP compressoren.

In 2007 werd de naam gewijzigd naar ALMiG. Sinds die datum levert het merk ALMiG dezelfde betrouwbare Duitse kwaliteit. ALMiG levert nog steeds de originele wisselstukken én de kennis voor het onderhoud en de herstelling van de oudere ALUP compressoren. Bijvoorbeeld de ALUP SCK, ALUP Allegro, Genesis, ALUP VARIO, ... met bouwjaar van 2000 tot 2007 werden bij ALMiG gebouwd.

Herstelling andere compressor merken

Ook voor de herstelling van andere compressor-merken hebben we de juiste kennis en ervaring in huis. Onze technische specialisten kennen ook de compressoren van andere merken. Reken op hen voor een professionele herstelling van uw compressor.

Ook voor het onderhoud van uw compressor kan u bij ons terecht.

Bekijk ook onze andere producten in deze categorie

Tekstblok

Een vraag?

Neem contact op! We helpen u graag verder.

Contactformulier