Perslucht voor chemie

Perslucht voor chemie

Compressoren voor de chemische sector

Betrouwbare perslucht voor de chemische sector. Wij bieden specifieke perslucht oplossingen voor de chemie. U kan onze kwalitatieve compressoren voor de chemische sector zowel kopen als huren.

Bij EA Technical Services weten we dat kwalitatieve perslucht van onschatbare waarde is in de chemische sector. Daarom bieden wij compressoren en toebehoren aan die rekening houden met het gebruik in de chemie. U kan deze compressoren zowel kopen als huren.

Chemische processen zijn vaak complex en moeten zeer secuur worden bewaakt. Vandaar dat de betrouwbaarheid van de persluchtinstallatie soms nog meer doorweegt dan de energie-efficiëntie.

Bovendien zijn er vaak verschillende compressoren en drogers verspreid over de site, samen met een uitgebreid netwerk van persluchtleidingen en drukvaten. Dit maakt efficiënt gebruik ingewikkelder en verhoogt natuurlijk ook het risico op lekken. Als een deel van de installatie dan ook nog blootgesteld is aan wisselende buitentemperaturen, vraagt de keuze van het juiste systeem en toebehoren een nog diepgaandere analyse.

Soms zijn er ook echte "tailor made" compressoren nodig voor specifieke toepassingen. Dan denken we bijvoorbeeld aan stoomaandrijving van de compressor.

Doe beroep op onze expertise als perslucht installateur voor de chemie. Wij bieden samen met ALMiG betrouwbare en degelijke compressoren en perslucht oplossingen aan. Een heleboel firma’s uit de chemische sector kozen al voor onze perslucht oplossingen (BASF, Bayer, BP en Kronos Titan).

Perslucht voor andere sectoren

Tekstblok

Een vraag?

Neem contact op! We helpen u graag verder.

Contactformulier