Drukkerij

Drukkerijen

Perslucht in drukkerijen

Perslucht in drukkerijen

Drukkerijen zijn vaak grote persluchtverbruikers. Perslucht dient bijvoorbeeld voor het opheffen, vooruit blazen of transport van papier, het openblazen van enveloppes, droogprocessen, inpaklijnen, etiketteermachines, wikkelmachines enzovoort.

Omdat klanten van drukkers vaak op zeer korte termijn beleverd willen worden, zijn productiestilstanden absoluut te vermijden en is het zinvol om een back up oplossing te overwegen.

Voor sommige toepassingen is olievrije en zuivere perslucht noodzakelijk. Hiervoor voorzien we de juiste filters en drogers. Om energiekosten te besparen, kiezen drukkerijen voor frequentiegestuurde compressoren zoals de Flex of de Variable.

Wij staan u graag bij met advies, het ontwerp en de aanleg of aanpassing van uw perslucht installatie. Daarnaast leveren en installeren we betrouwbare compressoren en toebehoren aan redelijke prijzen.

Omdat we beseffen hoe belangrijk kwalitatieve perslucht is in een drukkerij, kan u onze compressoren zowel kopen als huren. Contacteer ons voor de voorwaarden.

Perslucht voor andere sectoren

Tekstblok

Een vraag?

Neem contact op! We helpen u graag verder.

Contactformulier