Compressoren | Professionele compressor kopen of huren | Industrieel
+32 3 440 37 99

EA Technical Services is specialist in industriële perslucht compressoren. Als u op zoek bent naar een professionele compressor voor industrieel gebruik, neem dan contact op met ons. Wij geven u onderbouwd advies en helpen u met de selectie van de juiste oplossing voor uw perslucht installatie.

Dankzij een jarenlange ervaring in de industriële persluchtsector en een nauwe samenwerking met de Duitse compressor fabrikant ALMiG Kompressoren GmbH, bent u bij EA Technical Services aan het juiste adres voor compressoren en toebehoren voor perslucht.
EA Technical Services is exclusief verdeler van ALMiG compressoren voor de Belgische markt. ALMiG is een Duitse topfabrikant met eigen productie van compressoren nabij Stuttgart. ALMiG Compressor Systems is opgericht in 1923 en heeft een lange traditie in het ontwerp en de productie van persluchtcompressoren en toebehoren voor de meest uiteenlopende industriële toepassingen. Een compressor van ALMiG is een compressor van topkwaliteit.

Professionele compressor kopen of huren bij EA Technical Services

Zoekt u een professionele compressor? Een compressor voor een grotere industriële toepassing? Of wilt u een compressor voor uw KMO kopen of huren? EA Technical Services is de juiste partner om u te begeleiden bij de keuze en de selectie van uw compressor en persluchtinstallatie.

Wat bieden wij?

  • Analyse van en advies over uw persluchtverbruik,
  • Begeleiding bij de aanschaf van de juiste compressor(en), drogers, filters, leidingen en ander toebehoren,
  • Een professionele installatie,
  • Aanleg van het persluchtnet,
  • Preventief onderhoud,
  • Een dringende reparatie van uw compressor

EA Technical Services, exclusief verdeler van ALMiG compressoren voor de Belgische markt. Een compressor kopen of huren van ALMiG Compressor Systems is kiezen voor topkwaliteit.

U hebt een vraag?
Contacteer ons vrijblijvend via onze contactpagina.

contact