Compressor

Compressoren

Groot aanbod industriële compressoren

Compressoren met olie-injectie

Met de juiste filters zijn deze compressoren technisch olievrij en voldoen ze voor verschillende toepassingen die "olievrije" perslucht nodig hebben.

Kijk voor 100% olievrije perslucht bij de olievrije compressoren.

Olievrije compressoren - Perslucht zonder olie

Als u technisch olievrije perslucht nodig hebt die niet moet voldoen aan de strengste ISO 8573-1 klasse 0 normering, kan u ook kiezen voor een oliegeïnjecteerde compressor met de juiste filters

Ruim aanbod compressoren van verschillende merken. Samen bepalen we welke compressor het meest geschikt is voor uw toepassing en uw budget.

Compressoren - types

U kan bij ons de volgende types van de compressoren kopen of huren :

  • Zuigercompressoren
  • Schroefcompressoren
  • Scroll compressoren
  • Turbo compressoren

Binnen ons assortiment schroefcompressoren, kan u kiezen voor een riem aangedreven of een direct aangedreven compressor. Beide types compressoren zijn ook beschikbaar met energiezuinige frequentiesturing.

Compressoren - Olievrij of oliegeïnjecteerd

Voor de meeste industriële toepassingen zijn oliegeïnjecteerde of oliegesmeerde compressoren de best geschikte technologie, eventueel met voedingsgekeurde olie en de juiste nabehandeling van de perslucht. Voor hoogtechnologische of medische toepassingen en voor bijvoorbeeld de voedingssector bieden we ook een ruim assortiment aan olievrije compressoren aan.

Prijs van onze compressoren

De prijzen van onze compressoren zijn uiteenlopend. De kleinste compressor uit ons assortiment koopt u al voor ongeveer 500 euro. De prijs voor de grootste compressoren kan oplopen tot meer dan 100.000 euro. De totale kostprijs van uw compressor hangt af van het type, de grootte en de opties die u nodig heeft.

Al onze compressoren voldoen aan de strengste normen en worden geleverd met CE certificaat.

Tekstblok

Een vraag?

Neem contact op! We helpen u graag verder.

Contactformulier