Compressor merk

Compressoren

Groot aanbod industriële compressoren

Compressoren met olie-injectie

Met de juiste filters zijn deze compressoren technisch olievrij en voldoen ze voor verschillende toepassingen die "olievrije" perslucht nodig hebben.

Olievrije compressor van topkwaliteit. Scroll-, Turbo-, Zuiger- en Schroefcompressoren. Betrouwbaar, oilfree en scherp geprijsd.

Een olievrije compressor is uitermate geschikt om de hoogste kwaliteit perslucht te behalen. Sommige toepassingen stellen zeer hoge eisen aan de kwaliteit van de perslucht. Denk bijvoorbeeld aan een compressor voor een tandartspraktijk, dierenkliniek of labo. De oil free compressoren van EA Technical Services voldoen aan de strenge ISO 8573-1 Klasse 0 criteria.

Compressoren bij EA Technical Services. Uit ons ruime aanbod bepalen we samen welke compressor het meest geschikt is voor uw toepassing en uw budget.

Compressoren

U kan bij ons de volgende types van de compressoren kopen of huren :

  • zuigercompressoren
  • Schroefcompressoren
  • Scroll compressoren
  • Turbo compressoren

Binnen ons assortiment schroefcompressoren, kan u kiezen voor een riem aangedreven of een direct aangedreven compressor. Beide types compressoren zijn ook beschikbaar met energiezuinige frequentiesturing.

Compressoren - Olievrij of oliegeïnjecteerd

Voor de meeste industriële toepassingen zijn oliegeïnjecteerde of oliegesmeerde compressoren de best geschikte technologie, eventueel met voedingsgekeurde olie en de juiste nabehandeling van de perslucht. Voor hoogtechnologische of medische toepassingen en voor bijvoorbeeld de voedingssector bieden we ook een ruim assortiment aan olievrije compressoren aan.

Prijs van onze compressoren

De prijzen van onze compressoren zijn uiteenlopend. De kleinste compressor uit ons assortiment koopt u al voor ongeveer 500 euro. De prijs voor de grootste compressoren kan oplopen tot meer dan 100.000 euro. De totale kostprijs van uw compressor hangt af van het type, de grootte en de opties die u nodig heeft.

Al onze compressoren voldoen aan de strengste normen en worden geleverd met CE certificaat.

Tekstblok

Een vraag?

Neem contact op! We helpen u graag verder.

Contactformulier