Compressor BELT

ALMiG BELT XP compressor

Robuust met riemaandrijving

Onze ALMiG BELT XP compressor is een robuuste, betrouwbare schroefcompressor met vaste draaisnelheid en luchtkoeling. Professionele schroefcompressor met een lage aanschafprijs en dito onderhoudskosten.

De BELT XP schroefcompressoren van ALMiG zijn de ideale oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare compressor met goede prestaties en een lage aankoopprijs. De BELT XP compressoren van ALMiG draaien aan een vast toerental, waardoor ze zeer geschikt zijn als grondlast compressor. Onze andere compressoren met vaste draaisnelheid zijn de COMBI, de GEAR XP, de G-Drive en verschillende compressoren van andere merken die we importeren.

Onze ALMiG BELT XP compressoren hebben slechts een minimum aan onderhoud nodig. Robuuste onderdelen met een lange levensduur, gecombineerd met riemaandrijving, garanderen lange onderhoudsintervallen en lage exploitatiekosten.

ALMiG BELT XP COMPRESSOR
KENMERKEN Vanaf €5000
5 jaar fabrieksgarantie
Luchtkoeling
Riemaandrijving (V-Belt)
Vermogen: 4kW tot 37kW
Vaste draaisnelheid

Werkdruk: 8, 10 of 13 bar

  Debiet:
  • 8 bar: 0,56 tot 6,30 m³/min
  • 10 bar: 0,48 tot 5,84 m³/min
  • 13 bar: 0,58 tot 4,70 m³/min
VOORDELEN Robuust en betrouwbaar
Lage investeringskosten
Lange levensduur
Eenvoudig in onderhoud
Lange onderhoudsintervallen
Geïntegreerde droger, filter en persluchtvat zijn mogelijk

Toepassingen voor ALMiG BELT XP compressoren

Voor alle bedrijven die een betrouwbare compressor nodig hebben met goede prestaties en de aanschafprijs belangrijk vinden, is de BELT schroefcompressor een goed alternatief.

EA Technical Services is uw specialist voor industriële compressoren. U kan bij ons niet alleen compressoren kopen. Om snel op uw veranderende persluchtbehoeften in te spelen, bieden we ook huurcompressoren aan. Bekijk onze:

Enkele interessante alternatieven voor onze BELT compressoren zijn de zuinige GEAR of G-Drive compressoren (wanneer u uw energieverbruik wilt beperken) of de FLEX/F-Drive of de VARIABLE/V-Drive (wanneer u een frequentiegestuurde schroefcompressor zoekt om uw energieverbruik nog verder te beperken).

Wilt u weten of onze ALMiG BELT XP compressoren geschikt zijn voor uw persluchtbehoeften? Contacteer ons. We adviseren u met plezier.

Of lees eerst even onze handige tip over het kopen van een compressor.

Bekijk ook onze andere producten in deze categorie

Tekstblok

Een vraag?

Neem contact op! We helpen u graag verder.

Contactformulier