Stille compressor

COMBI Compressor

Compacte, stille compressor met droger, ketel en filters in één

De COMBI compressor van ALMiG is de ideale oplossing voor iedereen die een stille, compacte compressor zoekt. Deze betrouwbare compressor kan uitgerust worden met droger, ketel & filters.

Stille compressor

De COMBI is een stille compressor voor industriële doeleinden die – dankzij uiterst lage geluidsniveaus – geschikt is voor het gebruik in de directe omgeving waar perslucht nodig is. De COMBI kan met een zeer bescheiden geluidsniveau (vanaf 60 dB) ongetwijfeld een stille compressor genoemd worden. Installeer een ALMiG COMBI compressor en vermijd overbodige investeringen voor persluchtleidingen.

Compacte compressor

De COMBI neemt weinig ruimte in, is een 4-in-1 oplossing en heeft een scherpe prijs. U kan kiezen voor de compressor alleen of u kan deze compacte compressor combineren met droger, filters en vat.

Van 6 kW tot 22 kW

De kleinste COMBI schroefcompressor is er al vanaf 5.5 kW. De grootste heeft een vermogen van 22 kW. U kan kiezen voor de 8 bar-versie, de 10 bar of de 13 bar. De geleverde lucht varieert van 0,82 m³/min tot 3,24 m³/min (bij 8 bar).

Compressor met vaste draaisnelheid of frequentiesturing

De ALMiG COMBI compressor is ook verkrijgbaar met frequentiesturing;. Hierdoor bespaart u tot 30 % aan energiekosten. Deze ALMiG Combi Solution schroefcompressor is er in een 11 kW en in een 22 kW versie.

Voordelen van de COMBI schroefcompressor

Waarom kiezen voor een stille COMBI compressor? De belangrijkste troeven die hij heeft zijn:

  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Compact
  • Laag gewicht, transport mogelijk met heftruck
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Geluidsarm

 

Compressor op maat van uw onderneming

Het gehele ALMiG COMBI-gamma is aanpasbaar. Met diverse modulaire opstellingen.

Compressor met/ zonder persluchtvat

Bouw een buffer tussen de vraag naar perslucht en het geleverde debiet van de compressor met een persluchtketel. Hierdoor draait de compressor rustiger en blijft de persluchtdruk optimaal. Met een persluchtvat moet de compressor ook minder frequent opstarten. We bieden de Combi aan met of zonder ketel zodat u zelf kan beslissen om bijvoorbeeld een grotere persluchtketel aan te sluiten of een ketel te delen met een andere compressor. In sommige persluchtinstallaties biedt het perslucht leidingnetwerk voldoende capaciteit en kan u dus zonder persluchtketel werken.

Er zijn 2 ketelgroottes beschikbaar:

  • ALMiG COMBI 5.5 kW – 15 kW: 270 l - 500 l
  • ALMiG COMBI 16 kW – 22 kW: 500 l

Als u op zoek bent naar een apart vat voor uw compressor, neemt u best een kijkje bij onze persluchtvaten.

Compressor met/ zonder droger

Een persluchtdroger zorgt voor droge lucht zodat er geen condensvorming is in de leidingen en uw perslucht toepassingen niet beschadigd raken. Sluit u liever een bestaande droger aan? Of kiest u voor een adsorptiedroger? Dat kan ook. De Combi compressor is leverbaar met of zonder persluchtdroger.

Compressor met/ zonder filters

Als u zuivere perslucht nodig hebt, zijn persluchtfilters noodzakelijk. De Combi is beschikbaar met voor- en nafilter of u kan deze compressor verkrijgen zonder filters. In dat geval kan u de persluchtfilters met de juiste fijnheidsgraad apart voorzien (prefilter, microfilter, submicrofilter, actief kool filter).

Compressor met/ zonder frequentiesturing

In de 11 kW of 22 kW-versie kan u kiezen voor de COMBI Solution SC. Dit is een COMBI met frequentiesturing, wat tot 30 % aan energiekost kan besparen.

Toepassing

In België leveren de COMBI schroefcompressoren prima perslucht in garages, transportbedrijven, bij metaalverwerkers, in de voedingsindustrie (met voedingsgekeurde olie) en nog meer sectoren.

Twijfelt u over de juiste compressor? Lees eerst even onze handige tips als u een compressor wilt kopen.

Technische informatie

Bekijk ook onze andere producten in deze categorie

Tekstblok

Een vraag?

Neem contact op! We helpen u graag verder.

Contactformulier