Pistoncompressor

Zuigercompressoren

Oliegesmeerd

Voor een zuigercompressor van ALMiG bent u bij EA Technical Services aan het juiste adres. Bij ons vindt u zowel olievrije als oliegeïnjecteerde zuigcompressoren.

Wanneer u beslist om een zuigercompressor te kopen, zijn de mogelijkheden enorm uitgebreid. Er zijn zowel oliegesmeerde als olievrije zuigercompressoren op de markt. Ook voor het vermogen, de werkdruk en de grootte van het persluchtvat heeft u keuze te over. Bij de meeste types kan u kiezen voor een geluiddempende omkasting.

In tegenstelling tot schroefcompressoren, wordt de perslucht geproduceerd door middel van zuigers (of pistons). Om die reden wordt een zuigercompressor ook wel eens een pistoncompressor genoemd.

Zuigercompressor van ALMiG, Duitse topkwaliteit

Een zuigercompressor van ALMiG is robuust en compact. Deze zuigercompressoren kunnen in de meest veeleisende industriële toepassingen worden ingezet. Ook is er een reeks boosters beschikbaar. Met een booster wordt de druk van het persluchtnet verder opgevoerd tot de einddruk die u nodig hebt voor uw toepassing.

ALMiG oliegeïnjecteerde zuigercompressoren
KENMERKEN
Vanaf €1700
Aandrijving: riem of direct
Modulaire opstellingen zijn mogelijk
Boosters beschikbaar voor hogere einddruk
VOORDELEN Hogere uitlaatdruk (tot 40 bar en zelfs tot 400 bar voor specifieke uitvoeringen)
Lage aanschafprijs
Lage bedrijfskosten
Robuust en compact
Makkelijk in onderhoud
Lage onderhoudskosten
Beschikbaar in oliegesmeerde of olievrije versie

De mogelijkheden voor zuigercompressoren zijn enorm uitgebreid. Contacteer ons. Samen gaan we op zoek naar de zuigercompressor die precies aan uw persluchtwensen voldoet.

EA Technical Services is uw specialist voor industriële compressoren. U kan bij ons niet alleen compressoren kopen. Om snel op uw veranderende persluchtbehoeften in te spelen, bieden we ook huurcompressoren aan. Bekijk onze:

Enkele interessante alternatieven voor onze zuigercompressoren zijn de SCROLL compressoren (wanneer u een stillere, industriële compressor zoekt) of onze schroefcompressoren uit de V-DRIVE of F-DRIVE reeks (wanneer u continu perslucht nodig heeft).

Of lees eerst even onze handige tip over het kopen van een compressor.

Technische informatie

Bekijk ook onze andere producten in deze categorie

Tekstblok

Een vraag?

Neem contact op! We helpen u graag verder.

Contactformulier