Filter voor inlaatlucht van compressor

Filter voor stoffige omgeving

Bescherm uw compressor tegen vuil

Zorg voor zuivere aangezogen lucht - Installeer een Velum Air filter

De Velum Air filter beschermt uw compressor tegen stof en vuil

Voor de goede werking van uw compressor is het belangrijk dat u koele, zuivere lucht aanzuigt. In stoffige omgevingen is dat niet vanzelfsprekend. Ook als u lucht aanzuigt waarin oliedamp zit, kan dit voor problemen zorgen in uw persluchtinstalatie.

Vervuilde aanzuiglucht zorgt voor verstopping van compressoren, persluchtdrogers, filters of warmtewisselaars.

De Velum Air filter is specifiek ontwikkeld voor compressoren en houdt stof en oliedampen tegen . Dankzij de dikkere stof, met een lagere porositeit is er toch een voldoende grote luchtstroom en wordt oververhitting vermeden.

Eenmaal aangebracht, verzamelt en houdt Velum AIR stof en onzuiverheden vast in het gebreide weefsel en zorgt het voor de normale toevoer van frisse en schone lucht in de compressor.

 

De Velum Air filter is makkelijk te vervangen

De controle voor het vervangen van de Velum AIR is visueel: wanneer het Velum AIR-beschermingsfilter is bedekt met verontreinigingen, moet het worden vervangen. De vervanging vindt plaats in 5 seconden en vereist geen gespecialiseerde arbeid; Op deze manier vermijdt u stilstand van de compressor en blijven onderhoudskosten en productiviteitsverlies laag.

Velum AIR is eenvoudig aan te brengen en stelt u in staat om de bescherming van elke industriële comressor effectief te programmeren: markeer in de daarvoor bestemde ruimte de datum van de laatste vervanging en de naam van de operator die de vervanging heeft uitgevoerd. Zo voorkomt u dat de compressor uitvalt.

Een rol Velum AIR bestaat uit 60 vellen. Een paar cent per dag om uw investering te beschermen.

Tekstblok

Een vraag?

Neem contact op! We helpen u graag verder.

Contactformulier