Zuigercompressor olievrij

Olievrije zuigercompressor

Ruim aanbod

We hebben een ruim aanbod zuigercompressoren van ALMiG in ons assortiment. Kopen of huren? We zorgen voor de juiste zuigercompressor aan de scherpst mogelijke voorwaarden.

Olievrije zuigercompressor kopen?

Het assortiment zuigercompressoren is groot. Wij helpen u graag verder om de ideale zuigercompressor te vinden. Bij ons kan u zowel een olievrije als oliegesmeerde zuigercompressor kopen. Voor de meeste types is er ook een geluiddempende omkasting mogelijk. Verder kan u vermogen, druk en grootte van het persluchtvat kiezen.

ALMiG olievrije zuigercompressor, Duitse topkwaliteit

Een ALMiG zuigercompressor is robuust ontworpen en kan in de meest veeleisende industriële toepassingen worden ingezet. Ook is er een reeks boosters beschikbaar. Met een booster wordt de druk van het persluchtnet verder opgevoerd tot de einddruk die u nodig hebt voor uw toepassing.

ALMiG OLIEVRIJE ZUIGERCOMPRESSOR
KENMERKEN Vanaf €1700
5 jaar fabrieksgarantie
Aandrijving: V-Drive of Direct Drive
Modulaire opstellingen zijn mogelijk
Boosters beschikbaar voor hogere einddruk
VOORDELEN Hogere uitlaatdruk (tot 40 bar en zelfs tot 400 bar voor specifieke uitvoeringen)
Lagere aanschafprijs
Lage bedrijfskosten
Robuust en compact
Makkelijk in onderhoud
Lage onderhoudskosten
Beschikbaar in olievrije of oliegesmeerde versie

De mogelijkheden voor zuigercompressoren zijn enorm uitgebreid. Contacteer ons. Samen gaan we op zoek naar de zuigercompressor die precies aan uw persluchtwensen voldoet. EA Technical Services is uw specialist voor industriële compressoren. U kan bij ons niet alleen compressoren kopen. Om snel op uw veranderende persluchtbehoeften in te spelen, bieden we ook huurcompressoren aan. Bekijk onze:

Enkele interessante alternatieven voor onze zuigercompressoren zijn de SCROLL compressoren (wanneer u een stillere, industriële compressor zoekt) of onze schroefcompressoren uit de V-DRIVE of F-DRIVE reeks (wanneer u continu perslucht nodig heeft).

Ontdek waarom u best kiest voor een olievrije compressor. Of lees onze handige tips als u een compressor wilt kopen.

Technische informatie

Bekijk ook onze andere producten in deze categorie

Tekstblok

Een vraag?

Neem contact op! We helpen u graag verder.

Contactformulier