Turbocompressor

ALMiG DYNAMIC turbocompressor

Olievrije perslucht tot 2000 kW

Een turbocompressor uit de DYNAMIC reeks van ALMiG is uw garantie voor 100% olievrije perslucht tot 2000 kW. Betrouwbaarheid en energie-efficiëntie kenmerken deze turbocompressoren.

Onze turbocompressoren uit de DYNAMIC reeks van ALMiG zijn een goede oplossing als u een groot en continu volume aan olievrije perslucht nodig heeft. De turbocompressoren van ALMiG zijn betrouwbaar en energie-efficiënt. De DYNAMIC turbocompressoren van ALMiG zijn verkrijgbaar in tweetraps- of drietrapsuitvoering en leveren 100% olievrije perslucht.

100% olievrije perslucht met een groot debiet

Een ALMiG DYNAMIC turbocompressor levert een debiet van 25 tot 350 m³/min bij een werkdruk van 10 bar.

Een ALMiG DYNAMIC turbocompressor heeft een lage cost-of-ownership. Omdat de compressie op een efficiënte manier gebeurt, verbruiken onze turbocompressoren minder energie. Ook de kosten voor het onderhoud zijn minimaal. Omdat er minder bewegende delen zijn, is een turbocompressor minder onderhevig aan slijtage.

ALMiG DYNAMIC TURBO COMPRESSOR
KENMERKEN Prijs op aanvraag
Verkrijgbaar met lucht- of waterkoeling
Vermogen: 185kW tot 2000kW
Werkdruk: 3.5 tot 10.5 bar
Debiet: 25 tot 350 m³/min
VOORDELEN 100% olievrije perslucht (DIN ISO 8573-1 Class 0)
Betrouwbaar en efficiënt
Zeer energie-efficiënt
Lage onderhoudskosten
Lange onderhoudsintervallen
Constante werkdruk
TOEPASSINGEN Petrochemie
Automobiel
Metaalverwerkende sector

EA Technical Services is uw specialist voor industriële compressoren. U kan bij ons niet alleen compressoren kopen. Om snel op uw veranderende persluchtbehoeften in te spelen, bieden we ook huurcompressoren aan.

Enkele interessante alternatieven voor onze TURBO compressoren zijn de zwaardere modellen van de LENTO reeks of de G Drive T of V Drive T (wanneer u geen 100% olievrije perslucht nodig hebt).

Wilt u weten of onze ALMiG VARIABLE of V-DRIVE compressoren geschikt zijn voor uw persluchtbehoeften? Contacteer ons. We adviseren u met plezier.

Of lees eerst even onze handige tip over het kopen van een compressor.

Technische informatie

Bekijk ook onze andere producten in deze categorie

Tekstblok

Een vraag?

Neem contact op! We helpen u graag verder.

Contactformulier